Coronamaatregelen

Hieronder vindt u steeds de coronamaatregelen omtrent jeugdbewegingen.

Momenteel bevinden jeugdbewegingen zich in CODE ROOD. Wat betekent dit voor uw zoon/dochter? Kom het te weten via onderstaande link:

https://chiro.be/corona

Ouders zijn ervoor verantwoordelijk om hun kind gezond naar de Chiro te sturen.

UPDATE 31/10

Zoals iedereen wel zag aankomen, zullen chirozondagen niet meer doorgaan. Op die manier dragen wij als chiro ons steentje bij aan het verlagen van zowel de druk op de ziekenhuizen als de verspreiding van het virus. We zullen zo snel mogelijk laten weten wanneer we de activiteiten terug kunnen hervatten, maar het ziet er niet rooskleurig uit voor het moment.

Mondmaskers

Iedereen boven de 12 jaar is verplicht BINNEN om een MONDMASKER te dragen. Bij Chiro Windekind geldt dit dus voor leden in de RAKWI, TITO, KETI & ASPI.

Zowel BINNEN als BUITEN geldt er nog altijd de regel om 1.5m afstand te houden.

Wij vragen ook aan de ouders om bij het afzetten van hun kinderen, een mondmasker te dragen*. Op de Chiro zal er ook steeds ontsmettingsgel en zeep beschikbaar zijn.

*zorg ervoor dat mond EN neus bedekt zijn!

Buitenactiviteiten

Chiroactiviteiten worden zoveel mogelijk buiten gespeeld. Dit is veel aangenamer voor zowel de kinderen als de leiding. Zorg ervoor dat je je kleed volgens het weer! Activiteiten met sterk fysiek contact zullen niet plaatsvinden.

Binnen mogen -12 jarigen maximum met 20 personen in een ruimte zitten. Dit proberen we zoveel mogelijk te vermijden.

Halloweenweekend en Burgerresto

Wij zijn genoodzaakt om Halloweenweekend en Burgerresto dit jaar niet door te laten gaan. Beide evenementen worden verplaatst naar een periode waarbij de situatie het toelaat!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close