Evenementen

Aspiration – 7 februari 2020

Na een wachtperiode van 3 jaar, zijn we eindelijk terug met een volgende editie van Aspiration! Onze aspi en hun leiding staat klaar om een geweldig feest te op te stellen.

7 februari is het zover, dé comeback van Aspiration!

Kerstmarkt – 21 december 2019

Zoals elk jaar, organiseren wij samen met JK Paddestoel een enorm gezellige kerstmarkt! Heb je zin in braadworsten, jenever, pannenkoeken, raclette en de beste kersthits van de jaren stillekes terwijl je aan een warm vuurtje staat?

Passeer dan zeker eens aan onze chirolokalen! 🙂 Iedereen is welkom vanaf 17u. Voor de echte kerstfanaten is er een afterparty vanaf 23u tot 4u!

Burgerresto – 9 november 2019

UPDATE: Bedankt aan iedereen dat is komen eten en hopelijk zien wij jullie volgend jaar voltallig terug!

9 november organiseren wij ons jaarlijks etentje: Burgerresto. We staan klaar om hongerige magen te vullen met nieuwe voor-, hoofd- en nagerechten. Met de hulp van verschillende ouders creëren wij uw ideale maaltijd. Zeg nu zelf, wat is er beter dan een lekkere burger?

Graag zouden we ook onze sponsors bedanken hieronder:

GodZijDrank – 2019

GodZijDrank is een concept dat wij al jaren tot leven brengen in de vorm van een fuif. Elk jaar werken we rond een god van eender welke cultuur en proberen dit zo goed mogelijk in te kleden. Jaarlijks lokken wij zo ongeveer 400 tot 500 feestgangers naar onze chirolokalen en JK Paddestoel.

Namen dat al op onze fuif hebben gespeeld:

  • Jenesaispas
  • Wawa
  • DJ Vega
  • Trevan
  • DJ Proceed
  • Sachtag

Hou onze website in de gaten voor de volgende editie!

Burgerrestaurant – 2019

Sinds 2019 hebben we een nieuw concept voor ons jaarlijks etentje: een burgerrestaurant gebaseerd op de (toen) typische Amerikaanse cuisine uit de jaren 70-80. Na een succesvolle eerste editie, zijn we meer dan trots om te beginnen aan de volgende!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close